Croatia osiguranje

Настан на Школка со Влатко Лозаноски!

Објавено на: 31/05/2022

НЛБ Банка во соработка со Кроациа осигурување Живот Ви нуди можност да купите различни типови на полиси за животно осигурување целосно прилагодени на Вашите индивидуални потреби и можности!

Месецот на финансиско советување го одбележуваме со настан на Школка, парк 4ти јуни од 11 до 13 часот. Дојдете и дознајте како во иднина да носите здрави финансиски одлуки за подобар и посигурен живот и да се забавуваме со Влатко Лозаноски.
*Се гледаме на Школка во сабота!