Croatia osiguranje

Едукативниот караван ќе ја посети ГЕВГЕЛИЈА

Објавено на: 19/10/2011

Едукативниот караван на Кроациа Осигурување - Живот на 20.10.2011година ќе ја посети Гевгелија.

Професионалниот и компетентен тим на Кроациа Осигурување – Живот Ве кани на едукација во Пионерскиот дом со почеток од 18 часот. Информирајте се за можностите што Ви ги нуди Македонскиот финансиски пазар преку посета на овој едукативен караван.

Бидете дел од циклусот на едукации за подигање на финансиската писменост на населението, информирајте се за можноста за деловна соработка со Кроациа Осигурување - Живот и станете потенцијален добитник на награда.

Заинтересираните молиме да го потврдат своето пристутсво на следните контакти:

тел: 02 3215 061;  e-mail:  m.stankovska@cro.mk