Croatia osiguranje

Инфо средба за ЗАСТАПНИЦИ на 26.10.2011

Објавено на: 19/10/2011

Во среда на 26.10.2011 Кроациа Осигурување - Живот ќе оддржи инфо средба за потенцијални застапници. Искористете ја оваа ексклузивна можност за деловна соработка со Кроациа Осигурување - Живот. Професионалниот тим на Кроациа Осигурување - Живот на оваа инфо средба ќе Ве запознае со карактеристиките на нашите производи, условите за соработка и можностите за заработување.

Инфо средбата ќе се оддржи во нашите простории со почеток од 17 часот.

Сите заинтересирани молиме да аплицираат на следниве контакти:

тел: 02 3215 061;  e-mail:  m.stankovska@cro.mk