Croatia osiguranje

Едукативниот караван ќе го посети ОХРИД

Објавено на: 20/10/2011

Едукативниот караван на Кроациа Осигурување - Живот на 27.10.2011година гостува во Охрид.

Професионалниот и компетентен тим на Кроациа Осигурување – Живот Ве кани на едукација во „Општина на град Охрид“ со почеток од 18 часот. Информирајте се за можностите што Ви ги нуди Македонскиот финансиски пазар преку посета на овој едукативен караван.

Бидете дел од циклусот на едукации за подигање на финансиската писменост на населението, информирајте се за можноста за деловна соработка со Кроациа Осигурување - Живот и станете потенцијален добитник на награда.

Заинтересираните молиме да го потврдат своето пристутсво на следните контакти:

тел: 02 3215 061;  e-mail:  m.stankovska@cro.mk