Croatia osiguranje

Бесплатно сликање со ликовите од Дизниленд во Градинката СРНИЧКА

Објавено на: 19/10/2011

Компетентниот и љубезен тим на Кроациа Осигурување - Живот ќе ја посети детската градинка Срничка во населба Аеродром.

Преку информативните пунктови организирани на оригинален начин на децата ќе им понудат бесплатно фотографирање со нивните херои од Дизниленд, додека нашиот тим ги запознава нивните родители со карактеристиките и бенефитите на Детското штедно осигурување.

 

25.10.2011   Објект - Чекорче  
26.10.2011  Објект - Лале
27.10.2011  Објект - Бамби
28.10.2011  Објект - Изворче
31.10.2011  Објект - Калинка
01.11.2011  Објект - Црвенкапа

Целата акција ќе се одвива во периодот од 12:30 часот до 16 часот.