Croatia osiguranje

Бесплатно сликање со ликовите од Дизниленд во ЗООЛОШКАТА ГРАДИНА

Објавено на: 28/10/2011

Компетентниот и љубезен тим на Кроациа Осигурување - Живот во недела на 30.10.2011 година  ќе ја посети Зоолошката градина - Скопје.

И овој викенд на сите присутни деца во Зоолошката градина ќе им понудиме бесплатно фотографирање со нивните херои од Дизниленд, додека нашиот тим ги запознава нивните родители со карактеристиките и бенефитите на Детското Штедно Осигурување.

Искористете ја оваа ексклузивна можност и посетете ги нашите информативни пунктови во Зоолошката градина !