Croatia osiguranje

КОКО на фестивалот Супер Ѕвезда

Објавено на: 17/04/2012

Крокодилчето КОКО, заштитниот лик на детското штедно осигурување на Кроациа Осигурување – Живот, овој викенд (21.04.2012 и 22.04.2012) ќе присуствува на фестивалот Супер Ѕвезда. Сите деца кои ќе дојдат на овој фестивал ќе имаат можност да се дружат со крокодилчето КОКО и бесплатно да се фотографираат со него.

Драги родители додека КОКО другарува со Вашите деца Вие ќе можете бесплатно да се информирате за карактеристиките на КОКО детското штедно осигурување.

Ве очекуваме!