http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/c2individualno-naslovna-nova1.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/kasko_naslovna.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/c99cc94b17c47062f0c94e5317709f84premium_naslovna.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/cro link naslovna1.png http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/koko_detsko-naslovna.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/e3ca2d6a368c21ff965dd0513492788friziko-rotator2.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/3039be1bdd61c04ad347ccc50d42de7dLojalnost-naslovna.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/menadzersko-pocetna-text.jpg http://img.cro.mk/proizvodi/naslovna/c84d13c89b75377dba9fc395af9180fdkolektivno-naslovna4.jpg
 
X

Внесете вредност на уплата:

ден.

Внесете број на полиса:

Се согласувам со условите за користење на услугите

Продолжете кон наплата:*При кликнување на копчето "Плати" вие ќе бидете пренасочени кон страната https://www.cpay.com.mk преку која ќе го извршите плаќањето.

Cpay e процесинг центар сертифициран од MаsterCard и VISA за издавање и опслужување на платежни картички со чип во регионот

Напомена: Кроациа осигурување - Живот не е директно вклучена во процесот на плаќање , поради тоа не превзема никаква одговорност кон истиот.


Прирачник за Online плаќање
Внесете валидна вредност за уплата
Внесете валидна вредност за бројот на полиса
/style/images/kalkulator.jpg
/style/images/mycro.jpg
/style/images/kariera.jpg

Кроациа во Капитол Мол

Кроациа Осигурување - Живот продолжува со своите активности за сé поголема едуцираност на граѓаните за животното осигурување и подигнување на свеста за потребата од штедење. Овие промотивни и едукативни активности...

повеќе

НОВ ПРОИЗВОД „КРУГ НА ЖИВОТОТ – Дали сте подготвени за УТРЕ?“

Кроациа Осигурување – Живот од 01.03.2015 година ја збогати својата понуда на производи воведувајќи нов производ „КРУГ НА ЖИВОТОТ“.

повеќе

ЗАЕМ КАКОВ САМО МОЖЕТЕ ДА ПОСАКАТЕ

Довербата и лојалноста која ја добиваме од Вас, за нас претставува огромна одговорност и обврска секојдневно да го унапредуваме она што Вие го препознавте како наш најдобар квалитет. Водени од помислата дека не...

повеќе

Кроациа Осигурување испрати помош за поплавените подрачја во Р.Македонија

Кроациа Осигурување спроведе хуманитарна акција донирајќи финансиски и материјални средства за помош и поддршка на настраданото население од поплавените подрачја во Р.Македонија.

повеќе

Семејството Аларови добитници на наградата „Дубаи на Дланка“

Како добитници на наградната игра на Кроациа Осигурување – Живот „Дубаи на Дланка“ семејството Аларови имаа можност да уживаат во декемвриска прошетка низ волшебниот Дубаи.

повеќе

Кроациа дел од бизнис лидерите за 2014 година според „ФАКТОР“

Реномираниот портал за бизнис и економија „Фактор“ ги издвои и посочи бизнис-лидерите за 2014-та година. Вбројувајќи се меѓу најдобрите, признание за успешност од најчитаниот портал „Фактор“ доби и Кроациа...

повеќе

ПРИЈАТЕЛИ


Универзална сала
Зоо Скопје
Би Мек
Imaginarium