Croatia osiguranje

Пријави штета

Почитувани осигуреници,

Кроациа осигурување живот АД Скопје ви нуди можност да пријавите штета по електронски пат, по пошта или директно во Дирекцијата на Друштвото.

Доколку се решите за пријава на штетата по електронски пат потребно е следново: пополнетиот формулар за пријавување на штетата, заедно со наведената документација во соодветната пријава, да го испратите на steti@cro.mk.

Доколку се решите за пријава на штетата преку пошта потребно е следново: пополнетиот формулар за пријавување на штетата, заедно со наведената документација во соодветната пријава, да го испратите на адреса ул. Костурски Херои бр.38 Скопје.

Пополнетиот формулар за пријавување на штетата, заедно со наведената документација во соодветната пријава, може да го доставите во Дирекцијата на Друштвото.

При поднесување на пријавата внимавајте да ги прикачите/приложите сите потребни документи наведени во формуларот за пријава на штетата.

За какви било нејаснотии ве молиме испратете ни порака преку оваа контакт-апликација, на steti@cro.mk или обратете се на телефонските броеви: 072/236-435 или 078/361-669.

Ќе ви биде одговорено во најбрз можен рок. Ви благодариме!


Речник