Croatia osiguranje

Сигурноста никогаш не била подостапна! Следејќи го вашиот животен стил Diners Club и Кроациа Осигурување - Живот нудат низа бенефиции за членовите на Дајнерс:

  1.  Рати без камата”во период од 01.10-31.10.2021 клиентите имаат можност да купат полиси за осигурување на живот без камата.
  2.  CROATIA GOLD КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ– сите клиенти на Diners Club Macedonia ќе имаат третман на ВИП клиенти за кои  Кроациа ќе додели GOLD картичка за лојаност која ги има следниве бенефиции:

-          Попусти на повеќе од 250 локации, кои ги има и стандардната картичка за лојалност

-          Гратис годишно патничко осигурување кои има територијално покритие Хрватска, Грција и Бугарија, времетраење од 1 година со 15 осигурани дена.

-          20% попуст во хотелите на Групацијата Маистра https://www.maistra.com/

-          Дополнителен попуст на атрактивни локации https://cro.mk/Content.aspx?idMenu=4223&lng=1

Со Diners и Croatia имате можност на лесен и прифатлив начин да обезбедите финансиска сигурност за себе и своето семејство. Полисата за животно осигурување е единствен финансиски инструмент кој нуди двојна поволност: истовремено осигурување и долгорочно штедење. Искористете ја оваа можност и подарете  му сигурна иднина на своето семејство

АПЛИЦИРАЈ ЗА CROATIA DINERS КАРТИЧКА