Croatia osiguranje

Станете дел од успешниот тим на Кроациа Осигурување - Живот

Објавено на: 06/08/2011

Соработката со Надворешни Застапници е една од стратешките определби на Кроациа Осигурување Живот.
Доколку:

  • Сакате да остварите дополнителен приход
  • Сакате да започнете кариера во осигурителниот бизнис

Тимот на Кроациа ќе одржи информативни средби за Надворешни Застапници низ цела Македонија,согласно дадениот план. 
Гo имате пред себе предизвикот, аплицирајте на e-mail m.stankovska@cro.mk  и станете дел од успешниот тим на Кроациа Осигурување-Живот.